Școala de ucenicie (DTS)

Dacă ești o persoană în căutarea adevărului, care doreștă să trăiești o viață abundentă și îndrăznești să fii provocat pentru a deveni persoana pe care Dumnezeu te-a creat să fii, atunci vino și ni te alătură vara aceasta!

Universitatea Națiunilor și Tineri pentru Misiune Iași te invită la programul de ucenicie ce va începe la 1 iulie 2018. Ne vom concentra pe comunitatea rromă.

Școala Internațională de Ucenicie 2018:

** Partea teoretică – 3 luni

** Misiune – 2 luni (posibile locații sunt România, Bulgaria și Norvegia)

Subiecte abordate:

Natura și caracterul lui Dumnezeu

Test de personalitate (DISC)

Inima de tată a lui Dumnezeu

Auzirea vocii lui Dumnezeu

Închinare și război spiritual

Duhul Sfânt. Roade și Daruri.

Misiune și comunicare transculturală

COSTURI:

Etapa teoretică: €1500, care include cazare, masă, materiale, transport în lucrările în care vom fi implicați. Nu este inclus transportul de acasă la centrul de misiune și nici cheltuieli personale.

Etapa practică: €1500. Prețul este aproximat, deoarece depinde foarte mult de locația de misiune, prețurile de cazare și masă acolo și de biletele de avion.

Taxa de înscriere: €7. Această taxă este pentru procesarea aplicației. Se va trimite odată cu aplicația.

Taxa pentru ocuparea locului: €100. După procesarea aplicației, trebuie plătită această taxă pentru ocuparea locului în cadrul cursului. Această taxă va fi scăzută din suma totală plătită pentru etapa teoretică.

Descarcă Mission Training Program Application Form English_PDF

Descarcă Mission Training Program Application Form English_Word

Formularele de aplicare trebuie trimise la adresa

YWAM, Str. Sipotel 21, Iasi, 700555, Romania

Număsrul nostru de telefon: 0746.122.255
Email: iasi@ywam.ro

Dacă ai vreo întrebare despre TPM Iași sau Școala de Ucenicie, te rugăm să completezi următorul formlar și să ne trimiți întrebările tale.

[contact-form][contact-field label=”Nume” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Întrebări” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]

2 comentarii la „Școala de ucenicie (DTS)

  1. Pacea Domnului!Imi cer scuze de intrebarea care o voi adresa.. Dar de ce scoala aceasta de ucenici se face pe bani..ucenici nu au platit Sfantului Isus nimic banesc s-au lepadat de sine si Lau urmat!Nu se cade ,ca invatatura sa fie primita fara plata?

    1. Ucenicii nu i-au plătit lui Isus pentru că Isus și ucenicii erau susținuți financiar de către anumite persoane pentru munca pe care o depuneau. Nimic nu e pe gratis, oamenii au nevoie de mâncare, folosesc curent, apă, gaz, plătesc chirie. Profesorii care vin să învețe vin din diferite locuri din lume, și pentru unii din ei trebuie să plătim transportul. Sunt anumite costuri pe care le acoperă suma pe care o cerem pentru școală. Sper că v-am răspuns la întrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.